Cafe Oude Markt Enschede

Welkom op de pagina van Grand Café Soestdijk! We zijn een eigentijds Grand Café gelegen aan de Oude Markt. We staan bekend om onze koninklijke sfeervolle en eigentijdse inrichting. Naast dat we binnen over royale ruimten beschikken, kent ons café aan de Oude Markt ook een prachtig buitenterras waar je altijd van harte welkom bent voor een hapje of een drankje. Maar niet alleen voor zomaar een hapje of een drankje kun je bij ons terecht. We serveren ook elke dag een unieke daghap en ons enthousiaste keukenteam kan de heerlijkste gerechten voor je klaarmaken. We beschikken over zeer uitgebreide menukaarten: een lunch, diner, dessert en borrelkaart. Daarnaast hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan tegen een scherpe betaalbare prijs! Voor elke liefhebber zit er op dinsdag tot en met zondag wel iets lekkers tussen, dus twijfel niet om gezellig aan te schuiven.

 

Ook zijn we in staat om grote groepen te ontvangen in ons café aan de Oude Markt. Groepsarrangementen zijn bij ons te reserveren vanaf 10 personen tot aan wel 400 personen. Had je graag met collega’s zakelijk willen lunchen aan de Oude Markt? Dat is geen probleem. We kunnen een aparte ruimte voor je regelen waar ook eventueel de mogelijkheid is voor lezingen of presentaties. Daarnaast verzorgen wij met veel plezier een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of voor welke feestelijke gelegenheid dan ook. Onze locatie is hier zeer geschikt voor. Onze mogelijkheden hebben we vastgelegd in verschillende type arrangementen. Denk dan bijvoorbeeld aan bruiloften, vrijgezellenfeesten, grote borrels, verschillende warme en koude buffetten, private dining, een vorkjesdiner, vergaderlocaties en nog veel meer! We kunnen tevens voor alle feestelijke gelegenheden een passende DJ voor je regelen zodat we je die zorg alvast kunnen ontnemen. Uiteraard mag je altijd een eigen DJ voorstellen. Alle groepsopties vind je terug op onze website onder het deelkopje ‘arrangementen’. Natuurlijk kun je voor vragen over een groepsreservering altijd even gezellig langs komen bij ons Grand Café aan de Oude Markt voor een kopje koffie of bellen of mailen.

 

Grand Café Soestdijk is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 00:00. Op maandag zijn we helaas gesloten. Had je graag een reservering willen maken? Dat is natuurlijk mogelijk via onze website, of door langs te komen, of uiteraard door ons telefonisch te benaderen via 053 – 5738809. Mailen kan ook gewoon via info@soestdijk-enschede.com. We hopen je graag een keer te zien bij Grand Café Soestdijk aan de Oude Markt in Enschede.